Bedankt

We krijgen veel steun van familie, vrienden en collega’s, waarvoor een dikke merci!

Niets was en is jullie te veel…
De lekkerste maaltijden werden met liefde voor ons bereid.
Een wasmachine werd in een handomdraai gevuld en na een fijne babbel weer leeggehaald en opgehangen om nadien liefdevol te worden opgeplooid.
Jullie zorgden niet alleen goed voor ons, maar ook voor ons huis en voor onze tuin.
Prachtige kaartjes en teksten van hoop vinden hun weg richting onze brievenbus, ook op postvrije dagen. Hier hebben we ontzettend veel steun aan! Het is een zichtbaar gebaar dat er aan ons gedacht wordt en het voelt steunend om af en toe kaartjes te herlezen.

IMG_0570

Sms’jes kwamen dag en nacht binnen met soms enkel de steunende woorden ‘hier zijn geen woorden voor’.
Jullie deelden met ons gevoelens van machteloosheid en ongeloof.
Nolan mocht al vele bezoekjes ontvangen op zijn mooie rustplaats.

Collage grafje Nolan

Nolan en wij kregen ook mooie attenties van jullie: knuffeltjes, kaarsjes, plantjes, bloemetjes, gepersonaliseerde spulletjes. Al deze verkleinwoorden hebben voor ons een belangrijke plaats op Nolans grafje of in de Nolanhoekjes thuis.

Jullie herhaalden vaak de woorden ‘laat iets weten als we iets kunnen doen’. Tegelijkertijd begrepen velen dat het voor ons niet gemakkelijk is om zelf het initiatief te nemen. Heel fijn dat vrienden, familie en collega’s soms heel specifieke voorstellen deden en nog steeds doen.
Het is ook fijn dat we bij vele mensen in onze omgeving begrip voelen voor het feit dat het verdriet om Nolan niet zo snel vermindert en dat dit een levenslang proces zal zijn. Wij hopen dat de hardheid en de rauwe emoties wat zachter worden, maar we beseffen ook dat we hem levenslang zullen missen. We gaan altijd een kind te kort hebben, maar Nolan zal er altijd op zijn manier voor ons bij horen.

Bedankt ten slotte om aanwezig te zijn. We bedenken ons vaak hoe moeilijk het voor jullie moet zijn om met ons om te gaan. We weten zelf vaak niet wat we zouden willen dat jullie zeggen, dus laat staan dat jullie het kunnen weten. Soms weten we niet waar we nood aan hebben, soms voelt het zo moeilijk om verder te leven in deze wereld die niet meer de onze lijkt te zijn. Bedankt dat jullie proberen, dat jullie begrip hebben voor onze stemmingswisselingen en dat jullie een gesprek met ons niet uit de weg gaan.

Een apart extra toegevoegd bedankje aan de mensen die ons helpen bij het zetten van stappen. Bedankt om in te zien hoe moeilijk bepaalde kleine stappen zijn en bedankt om hier en daar die moeilijke stappen een beetje te helpen vergemakkelijken.

Bedankt voor de steun die we nog steeds blijven ontvangen!