Nolan op reis

Onze prachtige zoon werd op 16 juli onverwacht op vakantie in Frankijk geboren. Onze kleine Fransman vocht voor zijn leven, maar overleed twee dagen later. In zijn korte leventje en na zijn overlijden legde hij al een heel aantal kilometers af. We ontdekten op internet dat een aantal van Nolans sterrenvriendjes op reis gingen en nog steeds gaan. We willen ook Nolan de kans geven om met ons en om met vrienden en familie op avontuur te gaan. Op die manier krijgt hij toch de kans iets van de wereld te zien, leren vrienden en familie hem kennen en wordt hij hopelijk nooit vergeten.

Neem jij onze Nolan ook graag mee op reis? We maakten vlinderstickertjes met zijn naam op. Lablauat ons iets weten en wij sturen stickertjes op.

Heb je Nolan al mee op reis genomen? Stuur hier je foto in. Je mag altijd een leuk bijschrift bij de foto schrijven. Indien je meerdere foto’s hebt, kan je deze via www.collage.nl tot één afbeelding samenvoegen.
Je foto wordt na onze goedkeuring gepubliceerd.
Je mag ons natuurlijk ook altijd de foto/foto’s doormailen. Wij zorgen dat ze een mooi plaatsje krijgen op Nolans website.

Heb je een stickertje van Nolan herspot? Voel je vrij om bij die foto te reageren. Het is fijn voor ons om te weten of sommige stickers er nog hangen.

Hieronder zie je de plaatsen waar Nolan al geweest is.