Kleine broer

Mogelijks is dit je eerste bezoekje aan Nolans website? Welkom, neem gerust een kijkje!

Waarschijnlijk ben je hierop terechtgekomen omdat je voor de geboorte van Nolans kleine broertje (Thorin – 5/2/2018) een gift wilt doen. Fijn dat je dit doet. Na Nolans geboorte en overlijden beslisten we om via SOS Kinderdorpen meter en peter te worden van Elisé, een meisje uit Congo. Sparen voor Nolan* konden we niet, maar we konden/kunnen hem wel laten verder leven in dit mooie gebaar voor iemand anders.

We zijn ontzettend dankbaar dat we voor de tweede keer mama en papa mogen worden. Nolans broertje komt terecht in een warm nest en zal bij ons niets tekort komen. Jammer genoeg hebben niet alle kinderen dat geluk. Met een algemene gift aan SOS Kinderdorpen kunnen we niet alleen Elisé, maar ook andere kwetsbare kinderen in andere landen een huis, een thuis en een toekomst bezorgen.

Via deze link kom je terecht op onze geboortepagina van SOS Kinderdorpen (ter info: een gift vanaf 40 EUR is fiscaal aftrekbaar).

Wij zijn jullie alvast heel dankbaar voor dit gebaar!

Thorin steunt met zijn doopsuiker ook een ander goed doel, namelijk Fairytale. Deze vzw is werkzaam in Ecuador, India, Kenia, Nepal en Peru. Alle Fairytale-producten worden gemaakt door vrouwen in het zuiden. Zij krijgen een eerlijk loon, opleidingskansen en werkzekerheid. De opbrengst van de verkoop in het Noorden van deze producten gaat integraal naar een ontwikkelingsproject voor kinderen in het land waar de producten gemaakt worden (klik hier voor meer info).

Zijn geboortekaartje werd gedrukt bij zwartopwit.be, een drukkerij die 100% CO2-neutraal drukt (Klik hier voor meer info).
We willen Ilse, die tekent onder haar artiestennaam Artallami, uitdrukkelijk bedanken voor de prachtige en gepersonaliseerde tekeningen op ons geboortekaartje. Thorin zal altijd ons tweede kindje zijn, onze regenboogbaby (dit is een baby’tje dat geboren wordt na het overlijden van een eerder kindje).

We willen iedereen die de voorbije maand heel hard meeleefde ook heel hard bedanken. Bedankt voor jullie lieve berichtjes en voor het voelbaar mee welkom heten van Nolans kleine broer.

Dimi, Sanne, Nolan* en Thorin